ASP-letselschadeadvocaten zetten zich in voor de belangen van slachtoffers

Wanneer u letselschade heeft opgelopen door iets of iemand, is het vaak lastig om precies te weten waar u naartoe moet en wie u kan helpen. Want waar heeft u recht op? Wanneer kunt u een claim indienen? Hoe verhaalt u materiële of immateriële schade? En hoe zit het met eventuele verzekeringen? De advocaten van de ASP zorgen voor de juiste begeleiding van letselschadeslachtoffers. Ze maken zich sterk voor de compensatie waarop slachtoffers recht hebben.

Uw leven weer op de rit
De ASP begrijpt dat slachtoffers van letselschade vaak kwetsbaar zijn. Een schaderegelingstraject duurt bovendien meestal lang en kan complex zijn. Er zijn tal van juridische, praktische en financiële kwesties die om specialistische kennis en ervaring vragen. De bij de ASP aangesloten letselschadeadvocaten beschikken over deze kennis en ervaring. Hierdoor kunt u uw leven zo snel mogelijk weer op de rit krijgen.

Maak kennis met een ASP-advocaat
De ASP staat voor 'advocaten voor slachtoffers van personenschade'. ASP-advocaten zijn deskundig als het gaat om de afhandeling van letselschadezaken. Jaarlijks worden ze bijgeschoold op het gebied van letselschade. Ze hebben allen de Grotius-specialisatieopleiding Personenschade gevolgd, treden alleen voor slachtoffers op en zijn tevens lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). ASP-advocaten zijn tevens lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en moeten zich aan de geldende beroepsregels houden. Daarnaast beschikt de ASP als een van de weinige specialistenverenigingen over het landelijk 'Keurmerk Specialisatieverenigingen' van de Nederlandse Orde van Advocaten. Niet voor niets wordt met enige regelmaat de hulp van de vereniging ingeroepen door instanties, waaronder overheidsorganisaties.

Letselschadeadvocaat gezocht?
Vind een ASP-letselschadeadvocaat bij u in de buurt.