ASP in de media

De ASP is de specialistenvereniging op het gebied van letselschade en alles wat daarmee te maken heeft. Mede hierdoor wordt de vereniging met enige regelmaat naar haar visie en mening gevraagd. Zo vindt u hier links naar media optreden van (bestuurs-) leden van de ASP over de vergoedingen voor letselschadeslachtoffers, de regelingen rondom smartengeld, het aansprakelijk stellen van een veroorzaker in specifieke gevallen en meer.

‘Opstelling verzekeraars bij letselschade verhardt'

Bericht 11 april 2017

De opstelling van verzekeraars in letselschadezaken verhardt. Ze wijzen meer claims af en traineren de afwikkeling van dossiers. Dat blijkt uit een rondgang van EenVandaag onder tientallen gespecialiseerde letselschadeadvocaten en -kantoren. 

Advocaten toch tevreden over proef no cure, no pay

Bericht 27 maart 2017

Er is weinig animo voor een proef met no cure, no pay in letselschadezaken. Toch vinden letselschade-advocaten de proef geslaagd.

Paniek om dreigend tekort medicijn Thyrax

Bericht 21 januari 2016

Het dreigende tekort aan het schildkliermedicijn Thyrax blijft de gemoederen bezig houden. Vanmiddag om 14.00 uur hadden al meer dan 2500 mensen zich gemeld bij het meldpunt dat door de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) is ingesteld.