Letselschade verkeersongeval

Een verkeersongeval is vaak een traumatische, negatieve ervaring. Het is een gebeurtenis waardoor er veel op u afkomt. Soms is er alleen sprake van materiële schade, het is echter nog erger wanneer iemand gewond raakt of zelfs overlijdt door een verkeersongeval. Met alle medische, juridische, financiële en sociale gevolgen van dien. Schakel bij letselschade als gevolg van een verkeersongeval een letselschadeadvocaat in. De letselschadeadvocaten van de ASP zijn deskundigen.

Verkeersongeluk, wat nu?
Het is bij wet geregeld dat de veroorzaker van een verkeersongeval de schade die het slachtoffer wordt berokkend moet vergoeden. Uiteraard zijn hierop uitzonderingen van toepassing. De letselschadeadvocaten van de ASP kunnen de letselschade die u heeft opgelopen na een verkeersongeval claimen bij de andere partij die bij het ongeluk betrokken was. De letselschadeadvocaat ondersteunt niet alleen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, ook bekijkt de advocaat samen met u het soort letselschade. In geval van letselschade door een verkeersongeval moet de verzekeraar van de wederpartij de schadevergoeding (waaronder smartengeld) uitkeren. Zo kunt u uw kosten vergoed krijgen.

 

Letselschade verkeersongeval verhalen
Of het nu gaat om een aanrijding met een auto, een motorongeval, letselschade opgelopen als fietser of voetganger of een ander verkeersongeluk, de ASP-advocaten zijn er om u te begeleiden bij letselschade door een verkeersongeval. Letselschade na een verkeersongeluk is zeer divers en varieert van een whiplash na een auto-ongeluk en letsel door een aanrijding tot een botbreuk na een fietsongeluk. In alle gevallen van letselschade komen de ASP-advocaten voor u op en staan u bij om de schade te verhalen. Wanneer u te maken heeft met letsel door een verkeersongeluk, vind dan een ASP-letselschadeadvocaat bij u in de buurt. Een letselschadeadvocaat die ondersteunt met professionele hulp en uw letselschade kan verhalen op de wederpartij.